Privatlivs - og politik

Effektiv Dato: Marts 01, 2018

DK Thaimassage er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne Privatlivs og cookiepolitik (“cookiePolitik”) beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, gemmer, behandler og deler dine oplysninger i forbindelsen med hjemmesiden. Ved at besøge hjemmesiden og browsing eller brug af webstedet, accepterer du udtrykkeligt, at vi må indsamle din personlige dataoplysninger og opbevare, behandle og offentliggøre af dine oplysninger, herunder personligt identificerbare oplysninger, som beskrevet i denne politik. Hvis du ikke accepterer denne politik, må du ikke få adgang til eller bruge hjemmesiden.

Samtykke kan altid trækkes tilbage. Dette kan du enten gøre ved at ringe på 52 63 89 39 eller kontakte os på tin@thaimassage.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at gemme personlige oplysninger og kontakt information.

Vi bruger og behandler dine personligedata i forbindelse med din kontakt hos www.thaimassagesvendborg.dk.

Fx når du kontakter os, har du indtastet en række personoplysninger:

  • Dit navn / firmanavn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer og CVR-nummer.

Behandling af betalingsoplysninger
Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med ekspederingen af din faktura, således at vi kan opfylde vores del af handlen i forbindelse med moms og skat. Regnskabsmateriale gemmes i 5 år ifølge lovgivningen. Oplysningerne bliver derefter slettet.

100% Datasikkerhedsgaranti
Uanset om vi bruger eller behandler dine personoplysninger i relation til kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil dine personoplysninger altid behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven(GDPR).

Der vil blive slettet alle dine oplysninger, når dine oplysninger ikke er længere relevant, og efter de er benyttet til det formål, de er indsamlet til.

Uanset om trejdeparter anvender dine data gennem vores hjemmesiden(os), er der indgået databeskyttelsensaftaler med disse databehandlere, at alle parter overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Ændringer i denne politik 
Vi forbeholder os ret til at ændre denne politik til enhver tid. Du vil blive oplyst om den opdaterede politik på webstedet ved at sende besked, e-mail, eller andre rimelige midler.

Vi er altid klar og kan kontaktes for at få oplyst, hvis der er fejl i vores oplysninger eller du ønsker at slette, ændre, rette, at trække tilbage dit samtykke og dine personoplysninger, som vi har liggende inde med i vores system. Henvendelse sker ved:

DK Thaimassage
Møllergade 76, st
5700 Svendborg
Mobil: 52 63 89 39
E-mail: tin@thaimassagesvendborg.dk

Cookies
Dette website bruger cookies, der er en lille tekstfil, der lagres og gemmes på din computer og browser el. tilsvarende for at kunne genkende den. Du skal ikke være bekymreret for vores cookies, som kan ikke indeholde en form for virus. I vores cookies er der ingen personlige oplysninger gemt.

Vi bruger cookies til at gemme dine indstillinger, at lave trafikmåling af hjemmesiden, at få et overblik over statistik i forbindelsen med målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter, der anvender cookies gennem vores website:

Google Analytics, Facebook, Instagram, YouTube og Snapchat.

Cookies kan slettes eller blokeres
Her er det en guide til hvordan du kan slette eller blokere for cookies.
http://minecookies.org/cookiehand

Ophavsret:
Du må ikke kopiere af tekst på dette website. Du vil omgående blive retsforfulgt med krav om betaling og erstatning uden kontakt til dig.